tentang aku dz

tentang aku dz

Tuesday, 2 August 2011

salam ukhwah....

     Asalamualaikum... salam pkenalan kpd semua kengkawan yg mbaca blog aku ni... tu pun klu ade sudi yg nk bace lerrrrrrrr....hehehe... =)
Ni  kali ptama aku buat bende alah blog ni.... saje try2 buat.. mcm soonookkk je tgk org lain buat... hehee... so terbitla nk membuat blog memblog ni... org kate dgn buat blog ni boleh la luahkan pe je yg kita nk wat kt blog ni.. yeke????? kite cbe tgk dan lihat lerrr... akan terjadi ke tak..huhuhu.....


kepada kengkawan dan semua yg membaca dan akan membaca sudi2 la jd folower den eh...... hehe .. sekali kluar le plak ckp nogori... xpo2 t aku cter ler nme den ni le ske plk ckp org nogori ni plk... tggu di episod akan mendatang.. tu pun klu den x lupo dan dh x was2 le nk cter..hehe...


den raso tu je lorrrrr  yg den nk cbe nk smpai kan tuk kali pertam kali yerr wt post tuk blog ni... klu korg nk taw ni.. time aku buat ni tg tggu nk buke kottt... berkeruncung je perut den ni... hehe....pepepun slmt kenal2 lerrrrr... jom2 berbuke pose kwn2.... assalam....
 

3 comments:

  1. byk lg yg perlu diperbaiki..hik3~

    ReplyDelete
  2. Tarokla lagu ke pape ke?Blog xmenarik lansung r tok nih..anyway welcome to blogger

    ReplyDelete
  3. elehhhh.. siut je... meh la ajar kan.... ckp kuat.. panggg kang...=P

    ReplyDelete